Снимка: Bulgaria ON AIR През идващия уикенд ни очаква слаб сняг,

...
Снимка: Bulgaria ON AIR През идващия уикенд ни очаква слаб сняг,
Коментари Харесай

Нова година идва със слаб сняг, градусите - от минус 3 до 3

Снимка:  Bulgaria ON AIR

През идващия уикенд ни чака слаб сняг, като през нощта против неделя снеговалежи ще обгръщат и североизточните региони на България. По-интензивни ще са преваляванията в северната половина от страната, като в Добруджа има условия за виелици и навявания.

Макар Коледата да бе топла, в последните дни на 2019-та най-сетне и у нас ще замирише на зима, тъй като ще се спусне арктичен въздух, ще имаме дневни температури към и под нулата, а рано заран и съществени минимуми.

В понеделник преваляванията ще стопират. Ще има повече облаци над източната половина от страната, като времето ще се задържи студено. Във вторник в низините ще има мъгли и ниски облаци, а по планините ще бъде слънчево и топло,  предвижда синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В новогодишната нощ от запад ще се заоблачава, само че превалявания не се чакат. Температурите в обитаемоте места ще бъдат от минус 3 до 3 градуса. Прогнозите са за слаб сняг в ранните часове на първия ден от 2020 година.

А през днешния ден вятърът ще отслабне. Най-ниските температури в обитаемоте места ще бъдат от -7 до -2 градуса, по Черноморието към 0.

Облачността ще бъде забележителна с краткотрайни разкъсвания предиобед.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР